Про затвердження переліку рекомендованих конкурсною комісією переможців конкурсу з визначення програм, розроблених громадськими організаціями ветеранів у 2024 році

image
13 Травня 2024, 15:48
Поділитися:

Проєкт

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Фастів

 

Про затвердження переліку рекомендованих конкурсною комісією

переможців конкурсу з визначення програм,

розроблених громадськими організаціями ветеранів у 2024 році

Відповідно до Указу Президента України від 27.09.2021 р. № 487/2021 «Про Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021- 2026 роки», постанов Кабінету Міністрів України від 12.10.2011р. №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», від 08.03.2024р. №263 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з формування позитивного образу ветеранів війни, виготовлення бланків посвідчень та нагрудних знаків, розвитку ветеранського руху, вшанування пам′яті Захисників та Захисниць України», Порядку проведення конкурсу із визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів, передбачених в бюджеті Фастівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Фастівської міської ради від 22.12.2023 р. № 579-XLV- VIII, враховуючи Протокол засідання конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями ветеранів для виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка за рахунок бюджету Фастівської міської територіальної громади у 2024 році №4 від 25.04.2024р., керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

Затвердити перелік рекомендованих конкурсною комісією переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями ветеранів, для виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка за рахунок бюджету Фастівської міської територіальної громади у 2024 році, та обсяг бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання (реалізації) кожної програми (проєкту, заходу) (додаток).
Уповноважити міського голову на укладання договорів про виконання (реалізацію) програми (проєкту, заходу) із громадськими організаціями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок бюджету Фастівської міської територіальної громади у 2024 році.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Фастівської міської ради.

 

Міський голова                                                                                         Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету від                                     №          

 

 

 

Перелік рекомендованих конкурсною комісією переможців конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів),

розроблених громадськими організаціями ветеранів,

для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок бюджету Фастівської міської територіальної громади в 2024 році

та обсяг бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання (реалізацію) кожної програми (проєкту, заходу)

Фастівська міська організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, код ЄДРПОУ – 23568016, (кер. Гірченко А.В.) проєкти під назвою: «Фастів – місто воїнської слави» та «Фастів – місто обласного підпорядкування» – на реалізацію програми (проекту, заходу) – 25 000 грн., на заходи та роботи з територіальної оборони та мобілізаційної підтримки місцевого значення – 30 000 грн.
Фастівська міська організація ветеранів України, код ЄДРПОУ – 25295456, (кер. Хромов М.М.) проєкт під назвою «Пам’ятаємо про померлих (загиблих), піклуємось про живих»

– на реалізацію програми (проекту, заходу) – 25 000 грн., на заходи та роботи з територіальної оборони та мобілізаційної підтримки місцевого значення – 20 000 грн.

Громадська організація «Фастівська спілка ветеранів війни та служби цивільного захисту», код ЄДРПОУ – 37439072, (кер. Павловський І.Г.) проект під назвою

«Чорнобиль – Пам’ять» – на реалізацію програми (проекту, заходу) – 25 000 грн.

Громадська організація «Фастівський козацький курінь Українського козацтва», код ЄДРПОУ – 33921689, (кер. Архіпчук Ф.В.) проєкт під назвою «Фастівські пташки» – на реалізацію програми (проекту, заходу) – 100 000 грн.
Громадська організація Фастівська станиця Братства ветеранів Української повстанської армії, код ЄДРПОУ – 36261391, (кер. Підіпригора В.І.), проєкт під назвою – «Публікація збірника вибраних творів» на реалізацію програми (проекту, заходу) – 25 000 грн.

 

 

 

 

 

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету                                                                     Леся ТХОРЖЕВСЬКА

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів