Про застосування ПРРО при продажу товарів через мережу Інтернет

image
22 Березня 2024, 09:32
Поділитися:

ГУ ДПС у Київській області щодо застосування ПРРО при продажу товарів через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою, за умови оплати за товар з відстроченням платежу, повідомляє про таке.

У ПРРО від ДПС для користувача створена можливість після виконання дії «Сформувати чек» обрати відповідну умову оплати за товар/послугу. У вікні «Умови оплати» користувач обирає одну з умов оплати за товар/послугу): передплата, чергова сплата, остаточний розрахунок:

– при обранні умови оплати «Передплата» зазначається інформація про суму часткової оплати, яку буде отримано за товар/послугу.

– при обранні оплати «Чергова сплата» зазначається інформація про суму раніше отриманих оплат за товар/послугу, суму чергової оплати у гривневому виразі, яку буде отримано за товар/послугу, фіскальний номер чека, за яким було здійснено передплату за товар/послугу.

– при обранні умови оплати «Остаточний розрахунок» зазначається інформація про суму раніше отриманих оплат за товар/послугу, суму остаточного розрахунку, фіскальний номер чека, за яким було здійснено передплату за товар /послугу.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

ГУ ДПС у Київській області

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів