Про взяття на квартирний облік та включення в першочергові списки на одержання житла Мороз Юрія Володимировича

image
12 Квітня 2024, 11:28
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_______________                       м.Фастів                                                   №_____

 

Про взяття на квартирний облік

та включення в першочергові списки

на одержання житла

***

Враховуючи зміст заяви Мороз Ю.В., пропозиції громадської комісії по житловим питанням при виконавчому комітеті Фастівської міської ради, керуючись ст. ст. 36, 45 Житлового кодексу Української РСР, п. 14 ст. 12 Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантій їх соціального захисту», Постановою Ради Міністрів Української РСР і Республіканської ради професійних спілок  «Про затвердження правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» від 11.12.1984 року № 470, та пп. 2 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

Взяти на квартирний облік за місцем проживання та включити до першочергових списків на одержання житла – *** *** р.н., як військовослужбовця, який має посвідчення учасника бойових дій, який захищає незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, не забезпечений житлом, проживає по пров. ***, будинок належить матері, зі складом сімї:

***, *** р.н. – дружина;
****, *** рн. – син.

Контроль   за   виконанням  даного  рішення  покласти   на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань ЖКГ.

 

Міський  голова                                                                                 Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів