Про встановлення ТОВ «Біотерм-Фастів»тарифу на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії

image
12 Травня 2021, 15:46
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від                                                                                                                                   №

Про встановлення ТОВ «Біотерм-Фастів»тарифу на теплову енергію,

вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України №679 від 06.09.2017 «Про затвердження Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання», ст. 13, частинами 4, 10 та 11 ст. 20 Закону України «Про теплопостачання»; враховуючи затверджені Держенергоефективності України середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії від 25.03.2021; відповідно до п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Встановити ТОВ «Біотерм-Фастів» тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання середньозваженого тарифу по Київській області на теплову енергію (1 848,35 грн. за 1 Гкал без ПДВ), в розмірі:

1 663,52 грн./Гкал(без ПДВ);
1 996,22 грн./Гкал(з ПДВ).

Рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №1 від 08.01.2019 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «Біотерм-Фастів»» вважати таким, що втратило чинність.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань ЖКГ.

 

 

Міський голова                                                                                         М.В. Нетяжук

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів