Про встановлення опіки над майном недієздатної особи – гр. *** ( **** р.н.)

image
14 Листопада 2023, 10:30
Поділитися:

 

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 ____________________                     м. Фастів                                   № _________

 

 

 

Про встановлення опіки

над майном недієздатної особи – гр. *** ( **** р.н.)

          Розглянувши заяву  гр. Миронова Андрія Михайловича, враховуючи протокол засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Фастівської міської ради від 10.11.2023 року, відповідно до  статті 74 Цивільного кодексу України, керуючись підпунктом 4 пункту б, частини першої статті 34 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради  вирішив:

Встановити опіку над майном , що складається з 1/ 4 земельної ділянки

площею 0,0608 га ( кадастровий номер: ****), яка розташована за адресою: ****( ЄДРПОУ: 23569493), ділянка 279 ( двісті сімдесят дев’ять) та належить на праві власності гр. *** ( ***р.н., ідентифікаційний номер платника податків: ****, паспорт серія ***, виданий ****), що зареєстрована за адресою: в***** від 08 червня 2022 року у справі № 754/13138/21 визнана недієздатною.

Призначити гр. **** ( **** р.н., ідентифікаційний номер платника податків: ****), який є рідним сином гр. ***** та відповідно до рішення Деснянського районного суду м. Києва від 08 червня 2022 року у справі  № 754/13138/21 здійснює над нею опіку, опікуном над майном, що складається з 1/ 4 земельної ділянки площею0,0608 га ( кадастровий номер: ****), яка розташована за адресою: ****
Зобов’язати гр. **** ( **** р.н., ідентифікаційний номер платника податків: ***) забезпечити зберігання в належному стані майна зазначеного в п.2 цього рішення.
Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань.

 

Міський голова                                                               Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів