Про внесення  змін  до  тимчасової структури виконавчих  органів ради, загальної чисельності  апарату ради та її виконавчих органів

image
11 Червня 2024, 19:04
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

11.06.2024                      м.Фастів                   №137-од

 

 Про внесення  змін  до

 тимчасової структури виконавчих

 органів ради, загальної чисельності

 апарату ради та її виконавчих органів

У зв’язку з службовою необхідністю, керуючись ч.9 ст.9 Закону України «Про правовий  режим  воєнного стану»,  п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Внести зміни у додаток 1 до розпорядження міського голови №122-од від 08.07.2022 року «Про затвердження тимчасової структури виконавчих органів  ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», ввівши посаду «сторож відділу господарського забезпечення виконавчого комітету Фастівської міської ради» у кількості 3-х штатних одиниць.

2.Фінансовому управлінню виконавчого комітету Фастівської міської ради передбачити  видатки на утримання  апарату Фастівської міської ради  та її виконавчих органів з урахуванням п. 1 даного розпорядження.

Дане розпорядження діє протягом воєнного стану та втрачає чинність не пізніше ніж через 30 днів з дня припинення або скасування воєнного стану.
Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                       Михайло НЕТЯЖУК

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів