Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №197 від 04.05.2023 р. «Про зміну адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Широкожухової Олени Вячеславівни та Шимака Костянтина Вячеславовича по ***в м. Фастів Фастівського району Київської області»

image
18 Травня 2023, 20:16
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

___15.05.2023___      м.Фастів                                   № __224__

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

Фастівської міської ради №197 від 04.05.2023 р.

«Про зміну адреси (упорядкування нумерації)

об’єкту нерухомого майна – житловому будинку

Широкожухової Олени Вячеславівни та

Шимака Костянтина Вячеславовича по

***в м. Фастів

Фастівського району Київської області»

 

 

В зв’язку з необхідністю виправлення технічної помилки в рішенні виконавчого комітету Фастівської міської ради №197 від 04.05.2023 р. «Про зміну адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Широкожухової Олени Вячеславівни та Шимака Костянтина Вячеславовича по *** в м. Фастів Фастівського району Київської області», допущеної у відомостях про одного з заявників на отримання послуги про зміну адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна – житловому будинку та відомостях надавача довідки про коло спадкоємців, стала необхідність внесення змін в назву та текст рішення. Враховуючи пакет документів та документи, що посвідчують особу заявника, керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

 

Внести зміни до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №197 від 04.05.2023 р. «Про зміну адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Широкожухової Олени Вячеславівни та Шимака Костянтина Вячеславовича по *** в м. Фастів Фастівського району Київської області», замінивши слова у назві та тексті рішення «Широкожухова Олена Вячеславівна» на «Ширкожухова Олена Вячеславівна», «Тамара Левченко» на «Тамара Ленченко» за змістом.

 

іський голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів