Про внесення змін до додатку 2 розпорядження міського голови від 03.10.2019 № 323 од            

image
9 Жовтня 2019, 17:28
Поділитися:

1. Провести засідання організаційного  комітету

 

Жовтень

2019 р.

Нетяжук М. В.

Давиденко О. П.

2. Організувати та провести:

1.      Покладання квітів до пам’ятника захисникам України (вулиця Соборна), місць поховань фастівчан, загиблих у зоні АТО (Інтернаціональне кладовище).

2.      Святкові заходи у Міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна

3.      Урочисте відкриття всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

4.      Вшанування пам’яті фастівського козацького полковника Семена Палія. Покладання квітів до пам’ятника С. Палію.

5.      Відкриття громадського музею АТО (ООС), вул.Героїв Танкістів, 8

 

14.10.19

10-30

 

 

 

11-30

 

 

 

 

12-30

 

 

14-00

 

Давиденко О. П.

 

Тхоржевська Л. О.

Бобоха Т. Т.

 

Савченко Н. М.

 

Єриш Н.Л.

Шаповал А. В.

 

 

 

 

Копилов Е.М.

 

3. Підготувати вітання міського голови, оприлюднити його на офіційному сайті міської ради та у місцевих ЗМІ.

 

До 07.10.19 Авксентюк Т. В. 4. Забезпечити висвітлення у місцевих ЗМІ та на сайті міської ради інформацію про заплановані заходи щодо відзначення Дня Українського козацтва та Дня захисників України.

 

До 07.10.19 Авксентюк Т. В. 5. Підготувати списки кандидатів для нагородження під час святкових урочистостей. До 07.10.19 Яценко І. А.

Гірченко А. В.

Міщенко С. М.

Шаповал А.В.

6. Запросити на культурно-масові заходи:

–          військовослужбовців, учасників АТО, учасників Революції Гідності, ветеранів війни та ветеранів військової служби;

 

–          представників духовенства;

–          представників громадських організацій, комітетів самоорганізації населення, жителів мікрорайонів;

–          представників трудових колективів підприємств, організацій та установ міста;

–          депутатів міської ради;

 

 

–          учнівські та педагогічні колективи ЗОШ міста та позашкільних навчальнихзакладів;

–          представників Українського козацтва;

–          родини загиблих фастівчан – учасників АТО.

 

До 11.10.19  

Міщенко С. М.

Гірченко А. В.

Хромов М. М.

Рудяк Л. І.

Савченко Н. М.

Рудяк Л. І.

 

 

Козій О. С.

 

Сірченко Л. В.

 

 

Єриш Н. Л.

 

 

Шаповал А. В.

Бобоха Т. Т.

Кущик Ю. М.

7. Провести організаційні заходи щодо підготовки та  проведення святкових та урочистих заходів:

–          придбати постери на рекламні щити;

–          підготувати сценарій святкової та урочистої програми;

–          придбати квітидля покладання до пам’ятника Захисникам України, місць поховання воїнів АТО,до пам’ятника         С. Паліюта вручення під час урочистостей;

До 11.10.19 Савченко Н.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Організувати та провести міський фізкультурно-патріотичний квест“Козацький Гарт – 2019”.

 

Жовтень, 2019 р. Єриш Н. Л. 9. Забезпечити спортивно-розважальну програму  (за окремим планом).

 

До 11.10.19 Скиданенко А. В. 10. Забезпечити святкове оформлення міста та прибирання територій, прилеглих до пам’ятників. Розмістити біг-борди на рекламних щитах.

 

До 11.10.19 Сидоренко В. В. 11. Забезпечити перевезення звукової апаратури від Палацу культури до парку культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна для проведення святкових заходів.

 

14.10.19 Сидоренко В. В. 12. Забезпечити автобус  для перевезення делегації до місць поховань фастівчан, загиблих у зоні АТО, для покладання квітів ( Інтернаціональне кладовище).

 

14.10.19 Тхоржевська Л. О. 13. Забезпечити прибирання територій та вивіз сміття після проведення заходів у міському парку культури.

 

13-14.10.19 Савочка М. М.

Половко М. В.

14. Направити листа до Фастівського відділення поліції та повідомити КНП ФМР «Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги»

 

До 11.10.19 Тягун О. М.

Костюк І. М.

 

15. Звернутися до релігійнихорганізаційізпропозицією провести панахиди за загиблими та молебні за захисниківУкраїни під час служби у храмах міста.

 

 

 

 

До 11.10.19 Савченко Н.М. 16. Забезпечити медичний супровід та охорону громадського порядку у місцях скупчення людей під час проведення заходів. 14.10.19 Курліковський В. В.

М’ячиков С. П.

17. Організувати культурно-просвітницьку екскурсійну поїздку за участю матерів та членів родин загиблих в зоні проведення АТО

 

Жовтень, 2019 Р. Кущик Ю. М. 18. Забезпечити проведення:

У міській бібліотеці оформити тематичну літературну виставку-перегляд “Захистити Україну від ворожнечі – і обов’язок, і честь!”.

У краєзнавчому музеї організувати екскурсії по виставках “Славетний Семен Палій” та “Наші земляки – учасники АТО, захисники незалежної України”. Забезпечити безкоштовне відвідування музею учасниками АТО та учасниками бойових дій, ветеранами війни та ветеранами військової служби.

У загальноосвітніх школах міста провести тематичні відкриті уроки, круглі столи, лекції, зустрічі, літературні вечори, що висвітлюють історичні перемоги українців у боротьбі за здобуття державності, незалежності та територіальної цілісності. Запросити для участі у даних заходах представників Фастівського куреня Українського козацтва, учасників бойових дій, учасників АТО та Революції Гідності.

 

Жовтень, 2019 р. Савченко Н. М.

Єриш Н. Л.

19. Сприяти громадським об’єднанням, у тому числі волонтерським організаціям, у здійсненні ними статутної діяльності, пов’язаної з проведенням заходів, присвячених Дню захисника України. Жовтень, 2019 р. Савченко Н. М.

Єриш Н. Л.

Скиданенко А. В.

20. Витрати, пов’язані з організацією та проведенням культурно масових заходів з нагоди відзначення Дня Українського козацтва та Дня захисника України  оплатити за кошти, виділені управлінню культури, молоді та туризму КЕКВ 2282.

 

Жовтень,

2019 р.

Савченко Н. М. 21. Витрати, пов’язані з організацією поїздки, оплатити за рахунок коштів, виділених центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Фастівської міської ради по КЕКВ 2282

 

Жовтень,

2019 р.

Кущик Ю. М. 22. Витрати, пов’язані з організацією та проведенням  спортивно-масових заходів, оплатити за рахунок коштів, виділених відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради по КЕКВ 2282.

 

 

 

Жовтень,

2019 р.

Скиданенко А. В. 23. Витрати, пов’язані з наданням транспорту для перевезення учасників заходів з нагоди відзначення Дня Українського козацтва та Дня захисника України  оплатити за кошти, виділені управлінню освіти по загальному фонду бюджету.

 

Жовтень,

2019 р.

Єриш Н. Л.

 

24. Витрати, пов’язані з організацією та проведенням заходів з нагоди відзначення Дня Українського козацтва та Дня захисника України  оплатити за рахунок коштів, виділених виконавчому комітету Фастівської міської ради по спеціальному або загальному фонду бюджету.

 

Жовтень,

2019 р.

Міхєєва О. О.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів