Про уповноваження старости Мотовилівського старостинського округу на вчинення нотаріальний дій та державної реєстрації актів цивільного стану

image
24 Грудня 2020, 21:20
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я
від “_21__” __12______ 2020  року                                                              №_634__

 

Про уповноваження старости

Мотовилівського старостинського округу на

вчинення нотаріальний дій та державної

реєстрації актів цивільного стану

 

На виконання  рішень Фастівської міської ради  № 1-ІІІ-VІІІ від  10.12.2020 року «Про дострокове припинення повноважень старости Мотовилівського  старостинського  округу» і № 2-ІІІ-VІІІ від 10.12.2020 року «Про затвердження на посаді старости Мотовилівського  старостинського  округу» та керуючись ч. 5 ст.1, ст. 37 Закону України “Про нотаріат”, п. 3 ч.1 ст.4, ч.2 ст. 6 Закону України “Про державну реєстрацію актів цивільного стану”, Порядком ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання,  затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 № 1578/5, пп.5 п. б ч.1 ст. 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в України” виконавчий комітет, вирішив:

Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради за №580 від 04.12.2020 року «Про уповноваження старости Мотовилівського старостинського округу на вчинення нотаріальний дій та державної реєстрації актів цивільного стану»
Уповноважити старосту Мотовилівського старостинського округу Курбета Сергія Анатолійовича, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на вчинення нотаріальних дій, передбачених статтею 37 Закону України «Про нотаріат» та державної реєстрації актів цивільного стану на території Мотовилівського старостинського округу.
Визначити Курбета Сергія Анатолійовича відповідальною посадовою особою за ведення обліку і звітності про використання  бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання.
Закріпити за Мотовилівським старостинським округом печатку виконавчого комітету Фастівської міської ради №8 та надати право старості Курбету Сергію Анатолійовичу використовувати печатку виключно для вчинення нотаріальних дій та державної реєстрації актів цивільного стану.
Заборонити використовувати печатку виконавчого комітету Фастівської міської ради № 8 в інших цілях, окрім визначених п.3 даного  рішення.
Попередити Курбета Сергія Анатолійовича про персональну відповідальність за збереження та використання печатки виключно відповідно до прийнятого рішення.
Відділу управління персоналом виконавчого комітету дане рішення довести до відома старости Мотовилівського старостинського округу.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника управління регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Борівського, Оленівського, Мотовилівського, Мотовилівськослобідського старостинських округів Фастівської міської ради.

 

         Міський голова                                                                   М.В. Нетяжук

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів