Про участь у зборах трудового колективу КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»

image
20 Серпня 2019, 12:20
Поділитися:

15 серпня 2019 року відбулися збори трудового колективу КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Збори проводила  голова ради трудового колективу, лікар загальної практики сімейної медицини Шамраївської амбулаторії Гуменюк Ірина Григорівна. На зборах були присутні 54 працівників.    На порядок денний виносилися такі питання:

Про утворення  профспілкової організації;
Про збільшення заробітної плати лікарям та іншому медичному і обслуговуючому персоналу ;
Про  внесення  змін до Колективного договору, укладеного між адміністрацією та трудовим колективом КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;
Про звернення лікарів КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо переслідування з боку керівника КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Колесник-Гавронської Н.В. через участь у роботі чергової сесії Сквирської районної ради 8.08.2019 року;
Про необхідність покрашення трудової дисципліни в КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

На зборах були присутні заступник голови Сквирської районної рали О.Г. Грищенко  та   начальник відділу з питань праці управління соціального захисту населення Сквирської райдержадміністрації Кучер Інна Дмитрівна.

На початку зборів до присутніх звернулася Олена Грищенко, яка подякувала всім працівникам КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за роботу, яка проводиться кожним із них на благо населення Сквирського району. Також проінформувала про прийняті на сесії Сквирської районної ради 8.08.2019 року Програму розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018-2019 роки в новій редакції та Програму місцевих стимулів для медичних працівників Сквирського району на 2019-2022 роки. Саме ці Програми покликані покращити матеріальне забезпечення медиків за умови їх фінансування.  Також  проінформувала присутніх про необхідність створення у відповідності до статті 78 Господарського кодексу України Наглядової ради КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та закликала медиків до активної громадської роботи.

Інна Кучер повідомила трудовий колектив про відмінності між профспілковою  та громадською організаціями та вказала на переваги створення профспілкової організації.

Питання порядку денного обговорювалися в емоційній атмосфері. Принципових рішень не приймалося з жодного з питань. Але процес активності в трудовому колективі запущений, що врешті приведе до позитивних зрушень, як для медичних працівників, так і для кінцевого отримувача медичних послуг- населення Сквирського району.

 

Заступник голови ради                   О.Грищенко

Джерело: Сквира.info