Про скликання п’ятдесят восьмої позачергової сесії Фастівської міської ради VІІІ скликання  

image
25 Вересня 2024, 12:50
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

25.09.2024                                                                                 № 218-од

 

Про скликання п’ятдесят восьмої

позачергової сесії Фастівської міської

ради VІІІ скликання  

Керуючись п. 8, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 4, 5 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати п’ятдесят восьму (LVIII-у) позачергову сесію Фастівської міської ради восьмого скликання 26 вересня 2024 року на 14:00 год. в залі засідань адмінбудинку рад з наступним порядком денним:

Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2023 року
№581-ХLV-VІІІ «Про місцевий бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2024 рік».
Про включення частини приміщення першого поверху будівлі головного чотирьохповерхового корпусу з поліклінікою, що знаходиться за адресою: вул.Київська, 57, м.Фастів, Фастівський район, Київська область до Переліку першого типу об’єктів Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
Про включення частини приміщення приймального відділення лікувального корпусу, що знаходиться за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 17, м. Фастів, Фастівський район, Київська область до Переліку першого типу об’єктів Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону».
Про включення частини приміщення поліклініки, що знаходиться за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 28, м. Фастів, Фастівський район, Київська область до Переліку першого типу об’єктів Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону».
Про внесення змін до договорів оренди комунального майна, укладених між Фастівською міською радою та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи».
Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади міжнародної технічної допомоги -когенераційної установки Jenbacher JGS 312 GS-N.L.
Про затвердження Положення про управління проектного менеджменту та внутрішнього аудиту виконавчого комітету Фастівської міської ради.
Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради майна.
Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту Фастівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Фастівської міської ради від 23.12.2020 року
№7-IV-VIII.
Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Господар» (код ЄДРПОУ 38797446) на отримання кредиту для придбання техніки.
Про затвердження Положення Фастівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Фастівської міської ради (код ЄДРПОУ 24889432) в новій редакції.
Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству Фастівської міської ради “Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» на здійснення діяльності з медичної практики  амбулаторії загальної практики сімейної медицини у будівлі за адресою: вул. Миру, 134 (Гагаріна, 134) с. Мала Снітинка Фастівського району Київської області.
Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради № 211-LII-VIII від 08.06.2024 року «Про включення частини приміщення другого поверху двоповерхової будівлі лікувального корпусу, що знаходиться за адресою: вул. Київська, 57, м. Фастів, Фастівський район, Київська область до Переліку першого типу об’єктів Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону».
Земельні питання.
Р і з н е.

 

Відділу організаційного забезпечення діяльності ради та її органів довести до відома депутатів міської ради про скликання п’ятдесят восьмої позачергової сесії Фастівської міської ради VІІІ скликання.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                 Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів