Про скликання п’ятдесят другої позачергової сесії Фастівської міської ради VІІІ скликання

image
3 Червня 2024, 13:06
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

03.06.2024                                                                                № 131-од

 

Про скликання п’ятдесят другої

позачергової сесії

Фастівської міської ради VІІІ скликання

 

Керуючись п. 8, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 4, 5 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати п’ятдесят другу (LІІ) позачергову сесію Фастівської міської ради восьмого скликання 07 червня 2024 року на 15:00 год. в залі засідань адмінбудинку рад з наступним порядком денним:

1.1. Про внесення змін до рішення міської ради від  22.12.2023 року №581-ХLV-VІІІ «Про місцевий бюджет Фастівської міської територіальної  громади на 2024 рік».

1.2. Про надання згоди та прийняття (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна державної власності у комунальну власність Фастівської міської територіальної громади.

1.3. Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та в господарське відання Комунального підприємства «Фастівський комбінат комунальних підприємств».

1.4. Про затвердження Програми розвитку соціальних послуг Фастівської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

1.5. Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади майна від Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна.

1.6. Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівводоканал» (код ЄДРПОУ 03346383) у новій редакції.

1.7. Про перейменування вулиці Академіка Александрова в с. Млинок Фастівського району Київської області.

1.8. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади благодійної допомоги від ТОВ «КЛЕСІВСЬКИЙ КАР’ЄР НЕРУДНИХ КОПАЛИН «ТЕХНОБУД».

1.9. Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій» на передачу спеціальної техніки в оренду Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастівводоканал».

1.10. Про внесення доповнень до Переліку другого типу об’єктів Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, шляхом включення комунального майна, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 61, с.Мотовилівка, Фастівський район, Київська область.

1.11. Про надання в оренду комунального майна, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 61, с.Мотовилівка, Фастівський район, Київська область Комунальному некомерційному підприємству Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

1.12. Про передачу в оперативне управління об’єктів нерухомого майна управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради.

1.13. Кадрові питання.

1.14. Земельні питання.

1.15. Різне.

 

Відділу організаційного забезпечення діяльності ради та її органів довести до відома депутатів міської ради про скликання п’ятдесят другої позачергової сесії Фастівської міської ради VІІІ скликання.

 

Міський голова                                                               Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів