Про скликання двадцять п’ятої  позачергової сесії Фастівської  міської ради VІІІ скликання

image
3 Серпня 2022, 16:47
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

03.08.2022                                                                                                № 145-од

 

Про скликання двадцять п’ятої   

позачергової сесії Фастівської 

міської ради VІІІ скликання

Керуючись п. 8, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 4, 5 ст.46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять п’яту позачергову сесію Фастівської міської ради восьмого скликання 4 серпня 2022 року о 15.00 год. в залі засідань адмінбудинку рад з наступним порядком денним:

1.1 Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2021 року №13-ХVІ-VІІІ «Про місцевий бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2022 рік».

1.2 Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради в оперативне управління та на баланс закладів управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради.

1.3 Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради від 14.07.2022 №10-ХХІV-VІІІ «Про внесення змін до договору оренди №42 від 24.01.2020 року за адресою: провул. Шевченка, 2-А, м.Фастів, Фастівський район, Київська область, укладеного з Комунальним підприємством Фастівської міської ради «Фастівтепломережа»».

1.4 Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради транспортного засобу, що знаходиться у власності Київської обласної ради.

1.5 Про передачу комунального майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та в оперативне управління Фастівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Фастівської міської ради.

1.6 Земельні питання.

1.7 Р і з н е.

Відділу організаційного забезпечення діяльності ради та її органів довести до відома депутатів міської ради про скликання двадцять п’ятої позачергової сесії Фастівської міської ради VІІІ скликання.

 

 

 

Міський голова                                                              Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів