Про скликання чергової тридцять сьомої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

image
6 Лютого 2019, 17:43
Поділитися:

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА                

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Про скликання чергової тридцять сьомої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Від 1 лютого 2019 року        №4-ОД

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову тридцять сьому сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 21 лютого 2019 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

Про затвердження звіту про виконання  бюджету м. Сквира за  2018 рік.
Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №848-36-VІI від 19 грудня 2018 року „Про бюджет міста Сквира на 2019 рік”.
Про розгляд звернень голови Сквирської РДА та начальника управління соціального захисту населення щодо забезпечення пільгового перевезення пасажирів.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань.

Про затвердження графіку роботи сесій та постійних комісій Сквирської міської ради на І півріччя 2019 року.

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар Сквирської міської ради.

Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення  Свято – Успенській парафії Української  Православної  Церкви по вул. Соборна, 69-б в м. Сквира.
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення Свято – Успенській парафії Української Православної  Церкви по вул. Соборна, 30-а, в м. Сквира.
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Рясна-Логвинюк Ю.Ю. для будівництва та обслуговування індивідуального гаража.
Про присвоєння юридичної адреси земельній ділянці площею 0,097 га, яка знаходиться у власності  Дубянського Анатолія Володимировича.
Про розгляд звернення керівника Благодійної організації  благодійний фонд  «Екобіосистеи – «Асоціація горіхівництва Сквирщини»» Орла О.Б. щодо відведення земельних ділянок в межах м. Сквира.
Про припинення договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Максима Рильського, 31.
Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м.Сквира, вул.Максима Рильського, 31.
Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, біля номера 11.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, що розташовані по вул. Богачевського, 28 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Лідер Плюс».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої планується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для розміщення та експлуатації дорожнього сервісу Сквирській міській раді в межах Сквирської міської ради по вул.Незалежності, б/н Київської області.
Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки площею 10,7900 га, що надається в оренду ТОВ «НЕРТУС ЛТД», яка розташована в межах Сквирської міської ради.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Реїнт Євгенії Борисівні по вул.Шевченка б/н, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Дейнека Ніні Петрівні по вул. Гагаріна, 26 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Піщаній Галині Григорівні по вул. Слобідська, 37 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Юрчук Галині Станіславівні по вул. Успенська, 12 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Матеєнко Галині Степанівні по вул. Мельника, 26 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Шендерівській Людмилі Степанівні по вул. Польова, 1 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянам Яковлюку Олександру Анатолійовичу та  Яковлюку Владиславу Олександровичу по вул. Чкалова, 13 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Алейніковій Лідії Іванівні по вул. Панаса Мирного, 25 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Лідер Плюс».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Збаращенко Людмилі Володимирівні по вул.Миру, 29 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Вінніченку Олександру Петровичу по вул. Успенська, 16 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кривому Івану Анатолійовичу по вул. Пустоварівська, 9 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Кривому Івану Анатолійовичу по вул. Пустоварівська, 9 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Савченко Олександрі Миколаївні по вул. Піщана, 18 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Гальчинській Аллі Вікторівні по вул. Мічуріна, 62 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Корзун Людмилі Леонтіївні по вул. Чумацька, 53 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянці Намовлюк Ользі Михайлівні, громадянину Намовлюку Дмитру Дмитровичу по вул. Польова, 53 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Гашенко Микола Сергійович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Герасименко Катерині Іванівні по вул. Мічуріна, 45 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Каюткіній Альоні Петрівні по вул. Польова, 83 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Данилюк Катерині Болеславівні по вул.Академіка Кононського, 5 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Васьківському Юрію Болеславовичу по вул.Академіка Кононського, 7 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голови В.А.Скочко

Джерело: Сквира.info