Про схвалення проекту Програми надання шефської допомоги військовій частині А7377 на 2024 рік

image
20 Листопада 2023, 12:49
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

   м.Фастів 

 

Про схвалення проекту Програми надання шефської допомоги військовій частині А7377 на 2024 рік

З метою посилення взаємодії  та ефективного цивільно-військового співробітництва військової частини А7377 і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо забезпечення суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення готовності військових частин до виконання завдань за призначенням, підвищення рівня морально психологічного стану військовослужбовців ЗСУ та піднесення престижу військової служби відповідно до Конституції України та Законів України «Про оборону України», «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України», Постанови кабінету міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», керуючись п. 1 ч. 2 ст. 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

Схвалити проект Програми надання шефської допомоги військовій частині А7377 на 2024 рік згідно додатку.
Доручити сектору з питань мобілізаційної роботи виконавчого комітету Фастівської міської ради винести на розгляд та затвердження Фастівській міській раді проект Програми надання шефської допомоги військовій частині А7377 на 2024 рік.
Фінансовому управлінню виконавчого комітету Фастівської міської ради під час уточнення бюджету громади передбачити кошти для забезпечення виконання заходів Програми надання шефської допомоги військовій частині А7377 на 2024 рік
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Програма_надання_шефської_допомоги_військовій_частині_А_7377

 

Міський голова                                                                               Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів