Про що говорили на мітингу на книжковому ринку на Петрівці

image
7 Липня 2020, 17:17
Поділитися:

Сьогодні відбулися збори підприємців та небайдужих киян щодо майбутньої долі книжкового ринку на Петрівці.

Як повідомили у Департаменті промисловості та підприємництва, сьогодні в.о. директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Валентина Попович та директор Департаменту земельних ресурсів КМДА Петро Оленич зустрілися з представниками книжкового ринку та повідомили про те, що міська влада відстоюватиме інтереси громади міста і зробить усе можливе, аби зберегти робочі місця для людей.

Мер Києва Віталій Кличко також з ранку зустрівся з представниками підприємців з Петрівки та заявив, що жодних дозволів на зведення торговельно-розважального центру на території книжкового ринку «Петрівка» наразі не видавали.

Ринок “Петрівка”- один з найбільших в Україні і найбільший в Києві книжковий ринок. Заснований 1 березня 1997 року. На Петрівці можна знайти книги будь-яких жанрів: від романів до професійної літератури вузького профілю. Крім того, на книжковому ринку представлений широкий асортимент канцтоварів, а також аудіо- та відеопродукції і програмного забезпечення – як ліцензійного, так і піратського.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ