Про розірвання договорів на захоронення твердих побутових відходів з інших населених пунктів України на території Фастівського міського сміттєзвалища твердих побутових відходів

image
11 Серпня 2020, 20:24
Поділитися:

                                                                                                                    проєкт

 

                                                                                   

 

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я

 

Про розірвання  договорів на захоронення твердих побутових відходів

з інших населених пунктів України  на території Фастівського міського сміттєзвалища твердих побутових відходів

 

Враховуючи звернення депутата  міської  ради  Кудя Р.В. щодо захоронення твердих побутових відходів на території Фастівського міського сміттєзвалища твердих побутових відходів суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність поза межами населеного пункту м. Фастів і Фастівського  району , що  створює екологічну небезпеку для населення  міста , з метою  запобігання  негативного  впливу на навколишнє середовище і здоров’я  людей, керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

міська рада                                                                                                                                                   В И Р І Ш И Л А:

 

Доручити керівнику  КП ФМР «Фастівський ККП» розірвати договори про надання послуг по захороненню твердих побутових відходів  з інших  населених  пунктів України  на  території Фастівського  міського  сміттєзвалища твердих  побутових  відходів, крім м.Фастів і Фастівського  району.

 

Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і першого заступника  міського  голови.

 

            Міський голова                                                             М.В. Нетяжук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів