Про реорганізацію Веприцької сільської ради шляхом приєднання до Фастівської міської ради

image
19 Листопада 2020, 03:15
Поділитися:

 

Проєкт

 

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Про реорганізацію Веприцької сільської ради шляхом приєднання до Фастівської міської ради

 

Відповідно до  ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України               від 12.06.2020 № 715-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Київської області»,                      ст. ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, ст. 14, 15, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в України», ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу I Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 р № 1000/5, враховуючи рішення Фастівської міської ради «Про результати виборів міського голови та депутатів міської ради» від                      ___. 11.2020 р. № 1 –I-VIII,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

Розпочати процедуру реорганізації Веприцької сільської ради (08531, Київська обл., Фастівський район, с. Веприк, вул. Шевченка, 47, код ЄДРПОУ 04361309) шляхом приєднання до Фастівської міської ради (08500, Київська обл., м. Фастів, пл. Соборна, 1, код ЄДРОУ 34446857).
Встановити, що Фастівська міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Веприцької сільської ради.
Утворити комісію з реорганізації Веприцької сільської ради шляхом приєднання до Фастівської міської ради та затвердити її персональний склад (додаток № 1).
Затвердити План заходів з реорганізації Веприцької сільської ради (додаток № 2).

 

 

Комісії з реорганізації скласти:

5.1. Передавальний акт із зазначенням усього майна, активів, зобов’язань, що передаються правонаступнику – Фастівській міській раді.

5.2. Акт приймання–передавання справ постійного строку зберігання та з кадрових питань, по 2020 рік включно, що передані на зберігання в Архівний відділ Фастівської районної державної адміністрації.

5.3. Акт приймання–передавання документів незавершених в діловодстві, що нагромадилися під час діяльності Веприцької сільської ради станом на 31.12.2020 р.

Голові утвореної цим рішенням комісії з реорганізації забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених вищевказаним планом.
З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна, активів та зобов’язань Веприцької сільської ради, зміну персонального складу комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності будь-кого із членів комісії з реорганізації, припинення трудових відносин, тощо, проводити на підставі рішення Фастівської міської ради.
Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог в термін не менше двох місяців з моменту публікації на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України повідомлення щодо реорганізації Веприцької сільської ради шляхом приєднання до Фастівської міської ради.
Уповноважити голову комісії з реорганізації на подачу відповідних документів та вчинення дій, необхідних для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також на вчинення всіх необхідних дій, пов’язаних з виконанням заходів з реорганізації, передбачених додатком № 2.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову.

 

 

Міський голова                                                                 М.В. Нетяжук

 

дод № 1_склад комісії

додаток № 2 план заходів

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів