Про продовження  Дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами на території м.Фастова ФО-П Сомченко О. В.

image
14 Грудня 2022, 12:42
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_______________                                          м.Фастів                                                   №_____

 

 

 

Про продовження  Дозволу на розміщення

об’єкту зовнішньої реклами

на території м.Фастова

ФО-П Сомченко О. В.

Враховуючи заяву фізичної особи-підприємця Сомченко Олени Вікторівни від 10.11.2022р. щодо продовження Дозволу №126 від 19.02.2016р.  на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (рекламні банери, рекламна вивіска на фасаді приміщення) за адресою: вул. Зигмунда Козара,16/1, м.Фастів, рекомендації комісії з організації торгівлі, розміщення сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг, розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіальної громади від 09.12.2022 року  та з метою значного підвищення рівня зовнішнього дизайну міського середовища, вулиць, площ та архітектурних ансамблів міста при розміщенні реклами, на підставі Закону України «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 18.08.2021 р. № 412 «Про затвердження «Порядку видачі дозволу на розміщення об`єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіальної громади», керуючись п.п.13 п. а  ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської  міської ради вирішив:

     Продовжити дію Дозволу №126 від 19.02.2016р на  розміщення  об’єктів зовнішньої реклами(рекламні банери, вивіска на фасаді приміщення)  за  адресою: вул. Зигмунда Козара,16/1,  м.Фастів,  терміном  на  п’ять років.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника   міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Зикову О. Б.

Міський голова                                                                                        Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів