Про погодження внесення змін до Програми підтримки та розвитку молоді “Молодь Фастова” на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2016 року № 9-ХХII-VII

image
23 Грудня 2019, 17:51
Поділитися:

з/п

Зміст заходу Виконавець Термін виконання Орієнтовний обсяг фінансування тис. грн 1. Проведення  тематичних лекцій, семінарів, круглих столів, форумів та інших заходів, головною ідеєю яких є популяризація традицій, звичаїв, побуту українського народу, відродження українських сімейних цінностей, усвідомлення патріотизму.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти

 

2016-2020 У межах кошторисних призначень 2. Участь у тематичних лекціях, семінарах, круглих столах, форумах та інших заходах, головною ідеєю яких є популяризація традицій, звичаїв, побуту українського народу, відродження українських сімейних цінностей, усвідомлення патріотизму.

 

Управління культури, молоді та туризму,  управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 3. Проведення походів та експедицій, наметових містечок та інших заходів національно-патріотичної тематики для молоді. Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ фізичної культури та спорту,

молодіжні громадські організації та спортивні клуби ( за згодою)

2016-2020 У межах кошторисних призначень 4. Участь у походах та експедиціях, наметових містечках та інших заходах національно-патріотичної тематики для молоді. Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ фізичної культури та спорту,

молодіжні громадські організації та спортивні клуби ( за згодою)

2016-2020 У межах кошторисних призначень 5. Проведення військово-патріотичних акцій, табірних зборів та спартакіад з військово-прикладних видів спорту  для допризовної молоді. Об’єднаний міський військовий комісаріат, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту, молодіжні громадські організації та спортивні клуби ( за згодою)

 

2016-2020 У межах кошторисних призначень 6. Широке використання у встановленому чинним законодавством порядку під час проведення масових заходів державної символіки України з метою виховання у молоді поваги до державних символів.

 

Виконавчий комітет,

управління культури, молоді та туризму,  управління освіти

2016-2020 У межах кошторисних призначень 7. Сприяння розвитку молодіжного туризму по історичних місцях Київщини та проведення етнографічних, історико-пошукових та краєзнавчих експедицій із залученням військово-патріотичних клубів та об’єднань.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, військово-патріотичні клуби та об’єднання (за згодою) 2016-2020 У межах кошторисних призначень 8. Проведення заходів для юнаків, які призиваються до лав Збройних сил України з відвідування військових частин області.

 

Об’єднаний міський військовий комісаріат 2016-2020 У межах кошторисних призначень 9. Організація та проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту,  об’єднаний міський військовий комісаріат 2016-2020 У межах кошторисних призначень 10. Участь в обласному та Всеукраїнському етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту 2016-2020 У межах кошторисних призначень 11. Популяризація та розвиток національно- та військово-патріотичного виховання дітей та молоді в учбових закладах та інститутах громадянського суспільства. Підтримка діяльності організацій, що розвивають національно-патріотичне виховання.

 

Виконавчий комітет,  управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту 2016-2020 У межах кошторисних призначень 12. Проведення семінарів практикумів, інших освітньо-вихованих, інформаційно-методичних та просвітницьких заходів, спрямованих на удосконалення та популяризацію системи духовно-морального виховання.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 13. Розробка, виготовлення та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів щодо духовно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 

Управління культури, молоді та туризму,  управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 14. Проведення міських заходів, особливо заходів неформальної освіти, спрямованих на підвищення рівня громадянської освіти, свідомості дітей та молоді, формування відповідної системи цінностей, метою яких є виховання відповідального, чесного, порядного, національно орієнтованого громадянина-патріота України.

 

Управління культури, молоді та туризму,  управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 15. Підтримка та участь у всеукраїнських,  регіональних та міських заходах, особливо заходах неформальної освіти, спрямованих на підвищення рівня громадянської освіти, свідомості дітей та молоді, формування відповідної системи цінностей, метою яких є виховання відповідального, чесного, порядного, національно орієнтованого громадянина-патріота України. Управління культури, молоді та туризму,  управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень  

 

 

3.      Формування здорового способу життя та профілактика негативних проявів у молодіжному середовищі

 

з/п

Зміст заходу Виконавець Термін виконання Орієнтовний обсяг фінансування тис. грн 1. Проведення акцій, конкурсів, круглих столів, семінарів, конференцій,  тренінгів,форумів, фестивалів, військово-спортивних, оздоровчих таборів та інших заходів з метою підвищення рівня здоров’я молоді, популяризації та утвердження здорового і безпечного способу життя  та культури здоров’я серед молоді.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту 2016-2020 У межах кошторисних призначень 2. Участь у міжнародних, всеукраїнських, регіональних акціях, конкурсах, круглих столах, семінарах, конференціях тренінгах, форумах, фестивалях, військово-спортивних, оздоровчих таборах та інших заходах з метою підвищення рівня здоров’я молоді, популяризації та утвердження здорового і безпечного способу життя  та культури здоров’я серед молоді.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту 2016-2020 У межах кошторисних призначень 3. Проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя та профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі.

 

Управління культури, молоді та туризму,  управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 4. Розробка та розповсюдження соціальної реклами з питань пропаганди здорового способу життя, профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі, підготовки молоді до сімейного життя.

 

Управління культури, молоді та туризму

 

2016-2020 У межах кошторисних призначень 5. Проведення заходів до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням, Всесвітнього дня боротьби з наркоманією та Дня боротьби зі СНІДом.

 

Управління культури, молоді та туризму, управління освіти 2016-2020 У межах кошторисних призначень 6. Організація та проведення освітньо-виховних заходів з правової освіти для молоді. Управління культури, молоді та туризму, управління освіти

 

2016-2020 У межах кошторисних призначень 7. Підтримка  громадських, благодійних та релігійних організацій, діяльність яких спрямована на формування здорового способу життя і профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі.

 

Управління культури, молоді та туризму 2016-2020 У межах кошторисних призначень

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів