Про погодження проекту Програми з енергозбереження, енергоефективності та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів у Фастівській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки

image
17 Листопада 2020, 22:11
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від                                                                                                    №

 

Про погодження проекту Програми з енергозбереження,
енергоефективності та раціонального
використання паливно-енергетичних ресурсів
у
Фастівській міській територіальній громаді
на 2021-2023 роки

 

Відповідно до Законів України «Про енергозбереження», «Про альтернативні джерела енергії», «Про альтернативні види палива»; з метою вжиття подальших заходів з енергозбереження, розвитку альтернативних джерел енергії, раціонального та економного використання паливно-енергетичних ресурсів на території всієї громади; керуючись п. 1 ч. 2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

 

Погодити проект Програмиз енергозбереження, енергоефективності та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів у Фастівськійміській територіальній громаді на 2021-2023 рокизгідно з додатком.
Відділу з питань енергозбереження, енергоефективності та екології подати на розгляд чергової сесії Фастівської міської радита затвердженняПрограму з енергозбереження, енергоефективності та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів у Фастівській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.
Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань капітального будівництва.

 

Міський голова                                                                 М.В. Нетяжук

 додаток

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів