Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та оперативне управління  КНП  ФМР«Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги

image
5 Травня 2023, 23:54
Поділитися:

ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

«Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та оперативне управління  КНП  ФМР«Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

 

Враховуючи лист КНП ФМР «Фастівський міський Центр первинної  медичної (медико-санітарної) допомоги» №184 від 21.03.2023 року ,  відповідно до ч.3 ст.78, ст. 137 Господарського кодексу України, керуючись п.31 ч.1 ст. 26, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

Виконавчому комітету Фастівської міської ради передати з балансу на баланс та оперативне управління КНП ФМР «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» тканеві ролети в кількості 6 штук.

2.Створити і затвердити склад комісії з приймання –передачі майна  з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та оперативне управління  КНП  ФМР «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» (додаток 1).

3.Передачу вищезазначеного комунального майна  оформити актом приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові.

4.Начальнику фінансово-господарського відділу-головному бухгалтеру виконавчого комітету Фастівської міської ради  та директору  КНП ФМР «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» забезпечити документальне оформлення приймання-передачі даного майна та відобразити в регістрах бухгалтерського обліку.

Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  постійну  комісію  міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування .

 

Міський  голова                                                       Михайло НЕТЯЖУК

                                                                       

 

 

          Додаток 1

                                                                                           до рішення міської ради

 

Склад комісії з приймання –передачі майна з балансу виконавчого комітету Фастівської міської ради на баланс та оперативне управління  КНП  ФМР«Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

Голова комісії:

 

 

Секретар комісії:

 

ПЕНЬКІВСЬКА Ірина завідувач сектором раціонального використання майна виконавчого комітету Фастівської міської ради
     

 

Члени комісії:

 

     
     
ДУБАС Людмила директор КНП ФМР «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

 

 

МІХЕЄВА Ольга начальник фінансово-господарського відділу – головний бухгалтер виконавчого комітету Фастівської  міської ради

 

ГУЛА Оксана головний бухгалтер КНП ФМР «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

 

 

 

Секретар міської ради   Людмила РУДЯК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів