Про організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Фастівська міська рада та її виконавчий комітет

image
11 Вересня 2019, 13:27
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від   09.09.2019                                                                                                                    №294 од

 

 

 

 

Про організацію роботи з питань

оприлюднення та оновлення відкритих

 даних, розпорядником  яких

 є Фастівська міська

рада та її виконавчий комітет

 

Керуючись законами України п. 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», “Про доступ до публічної інформації”, постановами Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835  “Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних”, від 30 листопада 2016 року № 867 “Деякі питання оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних, від 17 квітня 2019 р. № 409 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних”, розпорядженням голови Київської облдержадміністрації від 05 серпня 2019 р. № 450 “Про організацію роботи з питань оприлюднення та оновлення відкритих даних, розпорядником яких є Київська обласна державна адміністрація”:

 

1.Визначити перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником яких є Фастівська міська рада та її виконавчий комітет (далі – відкриті дані), згідно з додатком.

 

Встановити, що функції розпорядника інформації Фастівської міської ради та її виконавчого комітету здійснюють її структурні підрозділи (у частині інформації, що отримана, створена підрозділом і знаходиться у його володінні.

 

Покласти на керівників структурних підрозділів Фастівської міської ради, її виконавчого комітету та керуючого справами персональну відповідальність за підготовку, передачу, актуальність, достовірність та своєчасне оновлення на офіційному веб-сайті Фастівської міської ради та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних інформації, яка підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних і розпорядниками якої є структурні підрозділи Фастівської міської ради та її виконавчого комітету.

 

Керуючому справами виконкому Фастівської міської ради, керівникам структурних підрозділів: визначити відповідальних осіб за оприлюднення та своєчасне оновлення наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Фастівської міської ради та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних;

 

Забезпечити надання до відділу з питань інформаційного забезпечення та по роботі із ЗМІ заповненої картки оцінки стану оприлюднення і оновлення відкритих даних за формою, визначеною у додатку до Порядку щорічної оцінки стану оприлюднення та оновлення відкритих даних розпорядниками інформації на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835, за 2018 рік до 04 серпня
2019 року, у подальшому – щороку, до 15 лютого року, що настає за роком оцінки.

 

Відділу з питань інформаційного забезпечення та по роботі із ЗМІ забезпечити надання до Державного агентства з питань електронного урядування заповненої картки оцінки стану оприлюднення і оновлення відкритих даних Фастівської міської ради – щороку, до 01 березня року, що настає за роком оцінки.

 

Відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення забезпечувати технічний супровід оприлюднення інформації, визначеної у додатку до цього розпорядження на офіційному веб-сайті Фастівської міської ради та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

 

Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань інформаційного забезпечення та по роботі із ЗМІ.

 

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами Тхоржевську Л.О.

 

 Міський голова                                                                       М.В. Нетяжук

 

Перелік наборів даних Фастівської міської ради 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів