Про організацію реабілітаційної евакуації до Республіки Польща пільгових категорій сімей Фастівської міської територіальної громади

image
16 Червня 2023, 11:44
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від 08.06.2023                                                                          №137-од

 

Про організацію реабілітаційної евакуації

до Республіки Польща пільгових категорій сімей

Фастівської міської територіальної громади

З метою забезпечення безпечного  та змістовного оздоровлення і відпочинку для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в умовах воєнного стану в Україні, враховуючи запрошення міжнародної спільноти організацій-партнерів  від 13.04.2023року у здійсненні тимчасової реабілітаційної евакуації  громадян України, що постраждали від наслідків агресії росії проти України до безпечних та мальовничих районів Польщі,лист Фастівської районної військової адміністрації від 01.06.2023року № 06-69/1995 «Щодо поїздки до Республіки Польща»,у відповідності до п.п. розд.5Комплексної програми забезпечення прав дітей та підтримки сімей з дітьми  Фастівської міської територіальної громади “Назустріч дітям” на 2023-2027 роки, затвердженої рішенням міської ради від 20.12.2022 № 158-ХХХІІІ–VІІІ,рішень виконавчого комітету Фастівської міської ради  від 05.06.2023р.-  № 254 «Про надання дозволу на виїзд за межі України до Республіки Польща дітей-вихованців дитячих будинків сімейного типу Ханадєєва Д.О та Ханадєєвої О.Г.»; № 257 «Про надання дозволу на виїзд за межі України до Республіки Польща дітей-вихованців дитячих будинків сімейного типу Іващенко В.В. та Іващенко І.П.»; № 256«Про надання дозволу на виїзд за межі України до Республіки Польща прийомних прийомної сім’ї Гутевич Н.А.»;№ 255, № 258 –  Про надання дозволу на виїзд за межі України до Республіки Польща дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування  з опікунами, длянадання підтримки сімейним формам виховання дітей –сиріт ФМТГ, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

Організувати реабілітаційну евакуацію до Республіки Польща за запрошенням від

міжнародних організацій-партнерів сімей з дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування та пільгових категорій сімей Фастівської міської територіальної громади за сформованою групою у складі 45 осіб терміном на 2 місяці , згідно додатку .

Забезпечити транспортними послугами з перевезення групи дітей у супроводі законних

представників до місця реабілітаційної оздоровчої евакуації – пансіонату м. Августов, Республіка Польща  з 10.06.2023р. і у зворотному напрямку, по 10.08.2023р.,  з врахуванням підтримки міжнародних благодійних фондів.

Витрати, пов’язані з організацією перевезення до/з м. Львів, оплатити за рахунок коштів  виділенихФастівському міському центру соціальних служб по загальному фонду КЕКВ 2240.
Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського

голови  з питань діяльності виконавчих органів ради , з питань медицини.

 

Міський голова                                                                                    Михайло  НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів