Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади міжнародної технічної допомоги – когенераційної установки Jenbacher JGS 312 GS-N.L

image
25 Вересня 2024, 22:08
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

______________                                 м. Фастів                              № _________

 

 

Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської

територіальної громади міжнародної технічної допомоги – когенераційної установки Jenbacher JGS 312 GS-N.L

В рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Проєкт енергетичної безпеки», передбаченого Угодою між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 07 травня 1992 року та Угодою про виконання завдань у сфері розвитку між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки для сприяння стійкому економічному розвитку на широкій суспільній основі як забезпечення сталої демократії в Україні від 17.09.2014 р. (Угода АМР США № 121-0002-АА), керуючись ст. ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

ВИРІШИЛА:

Надати згоду та прийняти майно від компанії Tetra Tech ES. Inc, в комунальну власність Фастівської міської територіальної громади, в особі Фастівської міської ради (додаток 1).
Визначити балансоутримувачем міжнародної технічної допомоги, когенераційної установки – Комунальне підприємство «Фастівтепломережа».
Затвердити Акт приймання – передачі міжнародної технічної допомоги когенераційної установки від Tetra Tech ES. Inc до Комунального підприємства «Фастівтепломережа» (додаток 2).
Керівнику КП «Фастівтепломережа» забезпечити облік міжнародної технічної допомоги відповідно до чинного законодавства України.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

Міський голова                                                                 Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення міської ради

 

 

Перелік майна, що приймається до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади від компанії Tetra Tech ES. Inc

 

Найменування товару Кількість Одиниця виміру Ціна без ПДВ, грн Сума без ПДВ, грн
1 Установка Jenbacher JGS 312 GS-N.L 1 шт. 18 586 197,00 18 586 197,00
         
Всього: 1 шт. 18 586 197,00

 

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                Людмила РУДЯК

 

 

 

№ 6 – додаток 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів