Про надання згоди та прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади благодійної допомоги від муніципалітету міста Зіндельфінген (Німеччина)

image
14 Серпня 2023, 22:54
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                         м. Фастів                   № _________________

 

Про надання згоди та прийняття до комунальної власності

Фастівської міської територіальної громади благодійної допомоги

від муніципалітету міста Зіндельфінген (Німеччина)

З метою отримання благодійної допомоги від муніципалітету Зіндельфінген (Німеччина), а саме: вживаних транспортного засобу та комунальної техніки в рамках проекту PHOENIX4UA (ініціатива Cities 4 Cities | United 4 Ukraine), відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», постанови Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 № 202 «Деякі питання отримання, використання, обліку та звітності благодійної допомоги», керуючись ст.25, п.31 ч.1 ст. 26, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати згоду та прийняти благодійну допомогу від муніципалітету міста Зіндельфінген (Німеччина) до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади згідно з додатком 1.
Провести реєстрацію транспортного засобу та комунальної техніки згідно із законодавством України відповідно до розпорядження міського голови.
Визначити балансоутримувачем JCB Baggerlader Typ 3 CX Turbo 4×4 (серійний номер 0920145) – Комунальне підприємство Фастівської міської ради «Фастівводоканал».
Створити і затвердити склад комісії з приймання-передачі благодійної допомоги у вигляді JCB Baggerlader Typ 3 CX Turbo 4×4 (серійний номер 0920145) комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастівводоканал» згідно з додатком 2.
Визначити балансоутримувачем VW Transporter T5 (серійний номер WV1ZZZ7HZ8H029835) – Комунальне підприємство Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій».
Створити і затвердити склад комісії з приймання-передачі благодійної допомоги у вигляді VW Transporter T5 (серійний номер WV1ZZZ7HZ8H029835) комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій» згідно з додатком 3.
Передачу благодійної допомоги оформити актами приймання – передачі та подати їх на затвердження міському голові.
Головному бухгалтеру КП ФМР «Фастівводоканал» та КП ФМР «Фастів-благоустрій» забезпечити оформлення відповідних документів та внесення змін до регістрів бухгалтерського обліку.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

 

Міський голова                                                           Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів