Про надання ТОВ «Київоблпреса» дозволу на оформлення паспорта прив’язки тимчасової споруди по вул. Соборна, біля буд. №25 – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
18 Листопада 2020, 18:25
Поділитися:

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Від                                          №

 

 

Про надання ТОВ «Київоблпреса»

дозволу на оформлення паспорта прив’язки

тимчасової споруди  по вул. Соборна, біля буд. №25

 

Розглянувши звернення ТОВ «Київоблпреса» щодо надання дозволу на оформлення паспорта прив’язки тимчасової споруди на земельній ділянці по вул. Соборна, біля буд. №25 в м. Фастів, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва,  реконструкції та перепланування від 24.06.2020р., керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Мінрегіонбуду від 21.10.2011 р. № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» та Порядком розміщення та демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Фастів, що був затверджений рішенням Фастівської міської ради за № 6-V-VII від 16.12.2015 р., виконавчий комітет вирішив:

 

1.Надати ТОВ «Київоблпреса» дозвіл на оформлення паспорта прив’язки  тимчасової споруди по вул. Соборна, біля буд. №25 в м. Фастів згідно передпроєктних пропозицій, наведених у додатку.

2.Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради виготовити паспорт прив’язки тимчасової споруди по вул. Соборна, біля буд.№25 в м. Фастів.

3.Контроль  за  виконанням даного рішення покласти на міського голову Нетяжука М.В.

 

Міський голова                                                                                       М.В.Нетяжук

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів