Про надання Швалюк Анатолію Івановичу та Швалюк Наталії Володимирівні дозволу на переведення квартири з житлового фонду в нежитловий з подальшою реконструкцією під салон краси по вул. Соборна, 65, кв. 77

image
24 Червня 2019, 18:47
Поділитися:

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Від  21.06.2019                                                                                     №361

 

Про надання Швалюк Анатолію Івановичу

та Швалюк Наталії Володимирівні дозволу

на переведення квартири з житлового фонду в

нежитловий з подальшою реконструкцією під

салон краси по вул. Соборна, 65, кв. 77

 

             Розглянувши звернення Швалюка А.І. та Швалюк Н.В. щодо надання дозволу на реконструкцію належної їм квартири № 77 у багатоквартирному житловому будинку по вул. Соборна, 65 у м. Фастів під салон краси, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 25.02.2019 р., керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет вирішив:

 

Надати дозвіл на переведення квартири, що належить Швалюку Анатолію Івановичу та Швалюк Наталії Володимирівні, з житлового фонду в нежитловий по           вул. Соборна, 65, кв.77 у м. Фастів.Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на реконструкцію квартири № 77 у житловому будинку по вул. Соборна, 65 у м. Фастів під салон краси.Попередити Швалюка А.І. та Швалюк Н.В. про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проектно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів