Про надання права на розміщення та облаштування об’єкта виїзної/ виносної торгівлі ФОП Іоніна А.В.

image
22 Травня 2024, 13:03
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

           від 20.05.2024р.                                м.Фастів                                               №281

 

 

     Про надання права на розміщення

та облаштування обєкта виїзної/

виносної торгівлі ФОП Іоніна А.В.

З метою врегулювання питання розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади для забезпечення її гармонійного розвитку та благоустрою, враховуючи письмову заяву фізичної особи – підприємця Іоніної Алли Василівни, про участь у конкурсі на право розміщення та облаштування об’єкта виїзної/виносної торгівлі, об’єкта сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади, за адресою: вул. Шевченка, 27, СК «Машинобудівник» м.Фастів, відповідно до Законів України «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», «Про захист прав споживачів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», постанови Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правилами торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 15.04.2024р. № 201 «Про затвердження Порядку погодження місця розміщення об’єктів торгівлі, сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської  територіальної громади», рекомендації Конкурсного комітету на право розміщення та облаштування об’єкта виїзної/виносної торгівлі, об’єкта сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади від 07.05.2024 року, керуючись пп.10  ч.2 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», пп.8 п. «а», пп.1 п. «б» ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

Надати дозвіл на право розміщення та облаштування об’єкта виїзної/виносної торгівлі фізичній особі – підприємцю Іоніній Аллі Василівні, за адресою: вул. Шевченка, 27, СК «Машинобудівник» м.Фастів, згідно схеми розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади площею 4 м², терміном з 21.05.2024 по 01.11.2024р.
ФОП Іоніній А.В. в п’ятиденний термін, після отримання рішення виконавчого комітету, звернутися  до Управління економіки та міжнародного співробітництва виконавчого комітету Фастівської міської ради для укладання Договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою та укласти договір на обслуговування території з відділом з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради.
Відповідальність за дотриманням санітарно-гігієничних норм, протипожежної безпеки, техніки безпеки, естетичного вигляду об’єктів сфери послуг та розваг покласти на суб’єкта господарювання та адміністрацію СК«Машинобудівник».
Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань .

 

  Міський голова                                                                                 Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів