Про надання погодження управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради на  отримання містобудівних умов та обмежень

image
22 Січня 2024, 15:33
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

____________________                       м. Фастів                                   № _________

 

 

 

Про надання погодження управлінню освіти

виконавчого комітету Фастівської міської ради

на  отримання містобудівних умов та обмежень

Розглянувши  звернення  управління освіти виконавчого комітету Фастівської   міської ради від 17.01.2024 № 01-09/58 щодо отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва: «Реконструкція будівель Фастівської гімназії № 10 з влаштуванням укриття за адресою: вул. Фастівецька, 14, м. Фастів, Київська обл.», керуючись п.п.9  п.«а» ч.1 ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив:

Погодити управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва: «Реконструкція будівель Фастівської гімназії № 10 з влаштуванням укриття за адресою: вул. Фастівецька,14, м.Фастів, Київська обл.» згідно предпроектних пропозицій наведених у додатку.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва: «Реконструкція будівель Фастівської гімназії № 10 з влаштуванням укриття за адресою: вул. Фастівецька, 14, м. Фастів, Київська обл.».
Попередити керівництво управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення проектно-кошторисної документації та отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державного архітектурно-будівельного контролю.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Додаток

 

Міський голова                                                                                            Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів