Про надання погодження Царьковій Олені Василівні на отримання містобудівних умов та обмежень – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
25 Серпня 2021, 12:47
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  18.08.2021                                                                          №408

 

Про надання погодження Царьковій

Олені Василівні на отримання

містобудівних умов та обмежень

Розглянувши звернення Царькової Олени Василівни щодо надання дозволу на отримання містобудівних умов та обмежень на переведення квартири з житлового фонду в нежитловий з подальшою реконструкцією під магазин взуття по вул. Андрія Саєнка, 2 кв.22 у м. Фастів. керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет вирішив:

Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкту будівництва: «Реконструкція житлової квартири під магазин взуття по вул. Андрія Саєнка, 2, кв. 22 у м. Фастів» згідно передпроєктних пропозицій наведених у додатку.
2. Попередити Царькову О.В. про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проєктно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зикову О.Б.

.

 

Міський голова                                                                                        М.В.Нетяжук

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів