Про надання погодження ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» на  отримання містобудівних умов та обмежень

image
22 Січня 2024, 13:27
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

____________________                       м. Фастів                                   № _________

 

 

 

Про надання погодження ТОВ

«КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ

МАРКЕТИНГ» на  отримання

містобудівних умов та обмежень

Розглянувши звернення керівництва ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» від 16.01.2024 №10/Ф/2-27 щодо надання дозволу на отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва: «Будівництво мережевої сонячної електростанції для власного споживання ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» по вул. Поліграфічна, 10, м. Фастів, Київська область», керуючись п.п.9  п.«а» ч.1 ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив:

Погодити ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва: «Будівництво мережевої сонячної електростанції для власного споживання ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» по вул. Поліграфічна, 10, м. Фастів, Київська область» згідно предпроектних пропозицій наведених у додатку.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва: «Будівництво мережевої сонячної електростанції для власного споживання ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» по вул. Поліграфічна, 10, м. Фастів, Київська область».
Попередити керівництво ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення проектно-кошторисної документації та отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державного архітектурно-будівельного контролю.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

ТОВ_«КОМПАНІЯ_«ЮНІВЕСТ_МАРКЕТИНГ»_по_вул._Поліграфічна__10__м._Фастів_сонячна_електростанція

 

Міський голова                                                                              Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів