Про надання погодження КНП ФМР «Фастівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на отримання містобудівних умов та обмежень для встановлення кисневої станції

image
8 Серпня 2022, 18:41
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 __від 05.08.2022 року_      м.Фастів                                   № __201___

 

Про надання погодження КНП ФМР

«Фастівська багатопрофільна лікарня

інтенсивного лікування» на отримання

містобудівних умов та обмежень для

встановлення кисневої станції

Розглянувши звернення керівництва КНП ФМР «Фастівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» щодо надання дозволу на отримання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва: «Реконструкція системи газопостачання медичних газів КНП ФМР «Фастівська БЛІЛ» за адресою: вул. Льва Толстого, 17, м. Фастів Київської області з встановленням кисневої станції», враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 04.08.2022 р., керуючись п.п.9 п.«а» ч.1 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати КНП ФМР «Фастівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва: «Реконструкція системи газопостачання медичних газів КНП ФМР «Фастівська БЛІЛ» за адресою: вул. Льва Толстого, 17, м. Фастів Київської області з встановленням кисневої станції» згідно передпроєктних пропозицій, наведених у додатку.
Попередити керівництво КНП ФМР «Фастівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проектно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державного архітектурно-будівельного контролю.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зикову О.Б.

Додаток

Міський голова                                                                              Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів