Про надання дозволу Управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради на передачу зовнішніх теплових мереж Великомотовилівського НВК «ЗЗСО I-IІI ст. – дитячий садок» в користування ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС»

image
20 Жовтня 2022, 22:11
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 13.10.2022                                               м. Фастів                                   № 84-ХХVІІІ-VІІІ

 

 

Про надання дозволу Управлінню освіти виконавчого комітету
Фастівської міської ради на передачу зовнішніх теплових мереж
Великомотовилівського НВК «ЗЗСО
IIІI ст. – дитячий садок»

в користування ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС»

для транспортування теплової енергії

З метою якісного, своєчасного обслуговування та експлуатації зовнішніх теплових мереж; відповідно до рішення Фастівської міської ради № 62-ХХVІІІ-VІІІ від 13.10.2022 року «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту в с. Велика Мотовилівка, вул. Шкільна, ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС»», керуючись ст. 25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати дозвіл Управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради на передачу зовнішніх теплових мереж Великомотовилівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-IІI ступенів – дитячий садок» Фастівської міської ради Київської області (протяжністю в двохтрубному вимірі – 26 м) в користування ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС» для транспортування теплової енергії від модульної твердопаливної котельні, що працює на альтернативному виді палива, до будівлі навчального закладу.
Управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради, як балансоутримувачу Великомотовилівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-IІI ступенів – дитячий садок» Фастівської міської ради Київської області, здійснити заходи щодо оформлення користування (обслуговування) зовнішніми тепловими мережами, зазначеними в пункті 1 рішення, строком на п’ять років.
Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

 

 

Міський голова                                                                                      Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів