Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в м. Фастів на вул. Шевченка, 37 Комунальному некомерційному підприємству Фастівської міської ради «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

image
13 Грудня 2022, 18:57
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

07.12.2022                                     м. Фастів                         № 116-ХХХІІ-VІІІ

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги

в м. Фастів на вул. Шевченка, 37

Комунальному некомерційному підприємству Фастівської міської ради «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги»

Розглянувши звернення директора КНП ФМР «ФМЦПМСД» Людмили ДУБАС щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Фастів, вул. Шевченка, 37 орієнтовною площею 0,3300га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та містобудування, у відповідності до ст.ст. 12, 92, 122 та розділу Х “Перехідні положення” Земельного  кодексу України, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська  рада

В И Р І Ш И Л А :

Дати дозвіл Комунальному некомерційному підприємству Фастівської міської ради «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,3300 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03) за адресою: м. Фастів, вул. Шевченка,37, за рахунок земель комунальної власності Фастівської міської територіальної громади (категорія земель – землі громадської забудови).
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та містобудування.

 

Міський голова                                                                                         Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів