Про надання дозволу на розміщення об’єктів сфери відпочинку та розваг Цирковий колектив «Вогник» ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України»

image
24 Листопада 2023, 14:42
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Фастів

 

Про надання дозволу на

розміщення об’єктів сфери відпочинку

та розваг Цирковий колектив «Вогник»

ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України»

 

З метою впорядкування  розміщення об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади, враховуючи заяву директора ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» щодо надання дозволу на проведення циркових вистав українського цирку шапіто «Вогник» для дітей терміном з 27 листопада по 03 грудня 2023 року, відповідно до Законів України «Про захист прав споживачів», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 17.04.2023р. № 174 «Про затвердження Порядку погодження місця розміщення об’єктів торгівлі, сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської  територіальної громади», рекомендацією комісії з організації торгівлі, розміщення сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг, розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіальної громади від 17.11.2023 року, керуючись п.10 ч.2 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», пп.8 п.а, пп.1 п.б ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

 

Надати Державному підприємству «Дирекція пересувних циркових колективів України»  дозвіл  на проведення циркових вистав українського цирку шапіто «Вогник» для дітей терміном з 27 листопада по 03 грудня 2023 року на території СК «Машинобудівник» за адресою: вул. Шевченка, 27, м.Фастів, Київська область, згідно схеми розташування цирку площею 500м².
ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» після отримання рішення виконавчого комітету, укласти Договір на відшкодування комунальних послуг, з відділом з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради та звернутися до Управління економіки та міжнародного співробітництва для укладання Договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою.
  Відповідальність за дотриманням санітарно-гігієничних норм, протипожежної безпеки,  техніки безпеки, естетичного вигляду об’єктів сфери послуг та розваг покласти на ДП   «Дирекція пересувних циркових колективів України» .
  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань.

 

Міський голова                                                                                   Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів