Про надання дозволу КП «Фастівтепломережа» на передачу зовнішніх теплових мереж, приєднаних до системи теплопостачання котельні №19 (вул. Героїв Прикордонників, 1а, м. Фастів), в користування ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС» для транспортування теплової енергії

image
14 Серпня 2023, 20:46
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                         м. Фастів                    № _________________

Про надання дозволу КП «Фастівтепломережа» на передачу
зовнішніх теплових мереж, приєднаних до системи теплопостачання
котельні №19 (вул. Героїв Прикордонників, 1а, м. Фастів), в користування
ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС» для транспортування теплової енергії

З метою якісного, своєчасного обслуговування та експлуатації зовнішніх теплових мереж; відповідно до Договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності, №73 від 02 листопада 2022 року, укладеного між Фастівською міською радою, ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС» та Виконавчим комітетом Фастівської міської ради; керуючись ст. 25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати дозвіл КП «Фастівтепломережа» на передачу зовнішніх теплових мереж, що приєднані до системи теплопостачання котельні №19 за адресою:
м. Фастів, вул. Героїв Прикордонників, 1а, загальною протяжністю траси в однотрубному вимірі – 1 183 м.п. (діаметр труб: 219 мм – 734 м.п., 159 мм – 113 м. п., 108 мм – 176 м.п., 133 мм – 160 м.п.) в користування ТОВ «ТЕПЛОЛАЙФПЛЮС» для транспортування теплової енергії від котельні до будівель теплоспоживчих об’єктів.
КП «Фастівтепломережа», як балансоутримувачу теплових мереж, здійснити заходи щодо оформлення користування (обслуговування) зовнішніми тепловими мережами, зазначеними в пункті 1 рішення, строком на 5 (п’ять) років.
Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

 

Міський голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів