Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» на отримання кредиту для придбання техніки

image
5 Травня 2023, 18:32
Поділитися:

          Проект

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» на отримання кредиту

для придбання техніки

 

З метою поліпшення якості надання послуг на території старостинських округів Фастівської міської територіальної громади, керуючись ч.1 ст. 17, ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

Надати дозвіл комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» на отримання кредиту в АБ «Укргазбанк» з наступними істотними умовами:

сума кредиту – не більше 2 500 000,00 грн. (два мільйон п’ятсот тисяч гривень 00 коп.);
строк кредиту – до 5 років від дати підписання кредитного договору;
відсоткова ставка – за програмою 5, 7, 9%;
авансовий платіж – 30% від суми кредиту;
разова комісія – до 1% від суми ліміту;
забезпечення – обладнання, що придбається за рахунок кредитних коштів та/або інше забезпечення, що відноситься до основних видів забезпечення відповідно до нормативних документів АБ «Укргазбанк»;
погашення кредиту здійснювати щомісячно згідно встановленого графіку, сплату відсотків та комісій – відповідно до умов визначених кредитним договором за рахунок надходжень на поточний рахунок (рахунки) підприємства.
Суми і строки платежів визначаються умовами кредитного договору.

Надати згоду Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» на укладення кредитного договору з АБ «Укргазбанк» на умовах, визначених пунктом 1 цього рішення.
Уповноважити виконуючого обов’язки директора Комунального підприємства Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» Павла Частухіна, або особу, що тимчасово виконує його повноваження (у разі відсутності останнього з поважних причин):

1) Укласти кредитний договір з АБ «Укргазбанк» на умовах, визначених пунктом 1 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору).

2) Укласти договір (договори) застави з АБ «Укргазбанк» на умовах, визначених пунктом 1 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору (договорів)).

3) Виконувати усі дії, надавати документи та вчиняти всі дії та правочини, необхідні для реалізації цього рішення (у тому числі підписувати договори про внесення змін до кредитного договору, договору (договорів) застави, зокрема, графіка погашення, відсотків, комісій, тощо).

Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» погашення та обслуговування кредиту здійснювати за рахунок надходжень на поточний рахунок (рахунки) підприємства.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань житлово-комунального господарства.

  

Міський голова                                                          Михайло НЕТЯЖУК

 

Додаток

до рішення міської ради

 

 

Перелік необхідної техніки

№ з/п Найменування обладнання К-ть
1. Автомобіль Самоскид на шасі FOTON AUMARK BJ 1088 1 шт.
2. Трактор FOTON FT 504С (з додатковим обвісом та дорожньою щіткою) 1 шт.

 

 

 

Секретар міської ради                                                           Людмила РУДЯК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів