Про надання дозволу Фрицюку Віталію Григоровичу на переведення квартири №39 з житлового фонду в нежитловий з подальшою реконструкцією під магазин промислових товарів по вул. Героїв Чорнобиля, 5 в м. Фастів Фастівського району Київської області

image
12 Квітня 2024, 22:54
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Фастів                                 №                  

 

 

 

Про надання дозволу Фрицюку Віталію Григоровичу на переведення квартири №39 з житлового фонду

в нежитловий з подальшою реконструкцією під магазин промислових товарів по вул. Героїв Чорнобиля, 5

в м. Фастів Фастівського району Київської області

Розглянувши звернення Фрицюка Віталія Григоровича щодо надання дозволу на переведення квартири №39 з житлового фонду в нежитловий у житловому будинку по вул.Героїв Чорнобиля, 5 в м. Фастів Фастівського району Київської області з подальшою реконструкцією під магазин промислових товарів, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 12.04.2024р., відповідно до Порядку переведення жилих приміщень (будинків) у нежилі в населених пунктах Фастівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням

№51-IX-VIII від 15.06.2021 року Фастівської міської ради, ст.29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись п.п.9 п.«а» ч.1 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет вирішив:

Надати дозвіл на переведення квартири №39 у житловому будинку по вул. Героїв Чорнобиля, 5 в м. Фастів Фастівського району Київської області, що належить Фрицюку Віталію Григоровичу, з житлового фонду в нежитловий.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження на реконструкцію квартири №39 у житловому будинку по вул. Героїв Чорнобиля, 5 в м. Фастів Фастівського району Київської області під магазин промислових товарів, згідно передпроєктних пропозицій, наведених у додатку.
Попередити Фрицюку В.Г. про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проєктно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державного архітектурно-будівельного контролю.
Попередити Фрицюка В.Г. про необхідність укладення договору з КП «Фастівська ЖЕК» на участь в утриманні багатоквартирного будинку по вул. Героїв Чорнобиля, 5 в м.Фастів Фастівського р-ну Київської обл.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Додаток

 

 

Міський голова                                                                                            Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів