Про надання Бойко Олені Олександрівні дозволу на улаштування окремого входу до житлової квартири для використання приміщення під нотаріальну контору по вул***

image
14 Травня 2019, 22:33
Поділитися:

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від                                          №

Про надання Бойко Олені Олександрівні дозволу

на улаштування окремого входу до житлової  квартири

для використання приміщення під нотаріальну контору

по вул***

Розглянувши звернення Бойко О.О. щодо надання дозволу на улаштування окремого входу до належної їй житлової квартири *** у багатоквартирному житловому будинку по *** у м. Фастів для використання приміщення під нотаріальну контору, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 11.05.2019 р., керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет вирішив:

Надати дозвіл на улаштування окремого входу до житлової квартири *** у багатоквартирному житловому будинку по вул. *** м. Фастів, що належить Бойко Олені Олександрівні, для використання приміщення під нотаріальну контору.Попередити Бойко О.О. про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проектно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.

 

Міський голова                                                                                         М.В.Нетяжук

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів