про децентралізацію, соціальну комунікацію та інвестиційні проекти

image
27 Вересня 2019, 10:25
Поділитися:

Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян та його заступники взяли участь в он-лайн нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука з керівниками регіональних облдержадміністрацій.

Мета діалогу – взаємодія місцевих держадміністрацій з територіальними органами міністерств, центральними органами виконавчої влади та оцінка діяльності територіальних органів ЦОВВ.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук наголосив на необхідності забезпечення реалізації програм збалансованого регіонального розвитку, створення умов для залучень інвестицій та впровадження інвестиційних проектів. Учасники обговорили формування інвестиційних проектів розвитку конкурентних переваг регіонів для представлення на інвестиційному форумі у м.Маріуполь.

Зокрема, підняли питання децентралізації та розглянули концептуальні підходи функціонування районних державних адміністрацій.

«Ми одна команда і наше завдання – вирішувати проблеми з якими стикаються люди. Думаю, що разом ми зможемо налагодити соціальну комунікацію з народом. Адже, працюємо для того, щоб держава стала ефективнішою»,- підкреслив Олексій Гончарук.

Підводячи підсумки, Прем’єр-міністр України дав відповідні доручення керівниками обласних державних адміністрацій.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація