Прямо на сходах: в київському Охматдиті чоловік займався “цим” з 15-річною дівчиною з інвалідністю

Прямо на сходах: в київському Охматдиті чоловік займався “цим” з 15-річною дівчиною з інвалідністю
5 Червня 2024, 12:39
Поділитися:

У Києві засудили чоловіка, який займався сексом із 15-річною дівчинкою прям на сходах столичної лікарні.

Про це йдеться у вироку Деснянського районного суду м. Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За даними суду, чоловік у серпні-вересні 2023 року займався сексом із 15-річною дівчиною. Один із статевих актів між чоловіком та підлітком стався на сходовій клітці у лікарні Охматдит. Крім того, підозрюваний зняв пікантне відео та надіслав його дівчинці. Коли про все дізналась мати підлітка, то заборонила доньці спілкуватись із дорослим чоловіком.

На суді киянин провину визнав та розкаявся. Він зазначив, що мати та її донька – це переселенці, яких він раніше знав, а тому вирішив допомогти та спочатку прихистив у себе, згодом родина переїхала. Чоловік стверджував, що влітку 2023 року він нібито закохався у дівчинку. А у серпні він провідував підлітка, коли та була у лікарні. Саме там вони вперше зайнялись сексом на сходовій. Згодом у них ще кілька разів був статевий акт.

Начальниця відділу сімейної політики Служби у справах дітей та сім`ї Деснянської районної ради у м. Києві просила суд суворо покарати чоловіка. Мати дівчинки розповіла, що знає підсудного від 2006 року і він допомагав їй переїхати з Луганщини.

Жінка зазначила, що дорослий чоловік пропонував її доньці, “щоб та від нього завагітніла, він відсидить, вони одружаться і будуть разом. Донька має інвалідність до 18 років, захворювання спини, центральної нервової системи”. Мати просила суд суворо не карати підозрюваного.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Києві затримали чоловіка за підозрою у розбещенні дитини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua