Президент України Володимир Зеленський перевірить ремонт у Бориспільській лікарні

image
17 Лютого 2020, 16:34
Поділитися:

У середу, 19 лютого, з робочим візитом до Борисполя має вже вдруге приїхати високий гість — Президент України Володимир Зеленський. Про це стало відомо із джерел, близьких до адміністрації лікарні. У КНП «ББЛІЛ» уже триває активна підготовка до прийому.

Прогнозується, що глава держави проінспектує процес капітального ремонту в приміщеннях Бориспільській ББЛІЛ, який нині триває. Наразі видно, що до запланованої дати здачі відремонтованого приміщення ремонтники не встигнуть — йдеться про 31 червня 2020. Які причини затягування процесу ремонту, наразі невідомо. Однак уже завершено оновлення рецепції, щоправда, без електронного обладнання; також триває ремонт сходових майданчиків лікарняного корпусу та ремонт інфекційного і пологового відділень.

Нагадаємо, Володимир Зеленський приїздив до Бориспільської ББЛІЛ у липні минулого року. Тоді ним були поставлені завдання до керівництва міста, району та адміністрації лікарні: сісти за стіл перемовин, щоб вирішити спірні питання та за рік побудувати новий корпус лікарні.

Пізніше, в результаті домовленості з Київською ОДА, колегіально вирішили, що новий корпус у Борисполі будувати не будуть, а натомість приведуть до ладу існуючі приміщення лікарні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама