Президент України особисто нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня директора Бородянської дитячо-юнацької спортивної школи

image
25 Лютого 2023, 13:33
Поділитися:

У річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами та почесними званнями громадян України, які тримають цивільний фронт: волонтерів, лікарів, енергетиків, педагогів.

Урочиста церемонія відбулася 24 лютого на Софійській площі в Києві.

За багаторічну сумлінну працю, громадянську мужність та волонтерську діяльність, виявлені в умовах збройної агресії, вчиненої рф проти України на території Київської області орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було нагороджено і жителя Київщини Володимира Шому. 

Відповідний Указ Президента №97/2023 «Про відзначення державними нагородами України» було підписано 23 лютого 2023 року. 

Володимир Олександрович Шома директор Комунального закладу «Бородянська дитячо-юнацька спортивна школа» Бородянської селищної ради Київської області. Під час тимчасової окупації деяких територій регіону він допомагав жителям селища виїхати в безпечні місця та привозив продукти тим, хто з тих чи інших обставин не міг евакуюватися. 

Київська обласна військова адміністрація щиро вітає пана Шому з отриманою державною нагородою. Зичимо наснаги, життєвої енергії та витримки! 

Як повідомляли раніше, 24 лютого 2023 року Президент нагородив українських захисників і вручив бойові прапори військовим частинам.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація