Президент привітав Національну гвардію з 5-ю річницею

image
26 Березня 2019, 20:11
Поділитися:

З нагоди 5-ї річниці створення Національної гвардії Президент України Петро Порошенко відвідав Київщину. У міжнародному центрі підготовки підрозділів НГУ відбулись урочисті заходи за участі перших осіб держави. В якості почесних гостей до військової частини завітали Президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман, секретар РНБО Олександр Турчинов та очільник Київщини Олександр Терещук.

Глава держави привітав бійців Національної гвардії з першою «круглою» річницею та наголосив, що відтепер вектор розвитку держави визначає закріплений в Конституції України курс на вступ до ЄС і НАТО та Закон України «Про Національну безпеку».
В ході урочистостей, Президент нагородив військовослужбовців високими державними нагородами та сертифікатами на військову техніку. За особливі заслуги та зразкову службу ряд бійців отримали підвищення у званні, а також ключі від нових квартир.

«У нас зараз є всі шанси збудувати Велику Україну. Країну вільних, заможних та щасливих людей. Але, друзі, Путін не збирається залишити нас у спокої. У ці дні ми бачимо ознаки того, що Кремль хоче використати вибори для дестабілізації ситуації в Україні. Йдеться вже не тільки про втручання у вибори для того, щоб забезпечити виграш вигідних для Москви кандидатів. Йдеться про здійснення цілого плану зі зриву виборів, переведення їх у формат внутрішнього конфлікту. І мій найперший обов’язок як Президента, Верховного Головнокомандувача і як гаранта конституційних прав і свобод громадян – захистити волевиявлення українського народу, а ваш обов’язок – військовослужбовців і патріотів – запобігти спробам зірвати вибори», – підкреслив Президент України Петро Порошенко.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація