Президент підписав законопроекти про скасування ПДВ та ввізного мита на комплектуючі для дронів

image
20 Червня 2023, 21:24
Поділитися:

20 червня 2023 г. 19:05

Володимир Зеленський підписав ухвалені Верховною Радою (ВР) законопроекти, що стосуються оподаткування та розмитнення матеріалів, вузлів, агрегатів, устаткування та комплектуючих, необхідних для вітчизняного виробництва безпілотників.

Про цеKВ стало відомо з карток відповідних законопроектів.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Президент Володимир Зеленський підписав документи 20 червня. Йдеться про ухвалені 29 травня 2023 року законопроекти №9275 “Про внесення змін до підрозділу 2 розділу ХХ “Перехідні положення” Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з ввезення товарів для потреб виробництва та/або ремонту безпілотних систем” та №9275 “Про внесення зміни до розділу ХХІ “Прикінцеві та перехідні положення” Митного кодексу України щодо звільнення від оподаткування ввізним митом товарів для потреб виробництва та/або ремонту безпілотних систем”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Проектами передбачається звільнення на час воєнного стану від податку на додану вартість (ПДВ) і мита ввезення складових (матеріали, вузли, агрегати устаткування та комплектуючі) БПЛА, що ввозяться підприємствами для власної виробничої діяльності з виробництва та ремонту БПЛА.

Читайте: Рада скасувала мита на ввезення в Україну складових для виробництва БПЛА

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона