Президент “Енергоатома” взяв на себе виконання обов’язків гендиректора Запорізької АЕС

image
5 Жовтня 2022, 17:06
Поділитися:

5 жовтня 2022 г. 17:02

Президент ДП “НАЕК “Енергоатом” Петро Котін взяв на себе виконання обов’язків генерального директора Запорізької АЕС. Тепер всі рішення стосовно роботи станції прийматимуться безпосередньо у центральному офісі “Енергоатома”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби ДП “НАЕК “Енергоатом” з посиланням на відеозвернення до працівників ЗАЕС очільника компанії Петра Котіна.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Котін повідомив, що адміністрування станції було перенесене до Києва з моменту викрадення росіянами генерального директора ЗАЕС Ігоря Мурашова.

“Відповідно до чинного законодавства, дозвільних та регламентних документів, мною прийнято рішення взяти на себе виконання обов’язків гендиректора Запорізької атомної електростанції”, – йдеться у повідомленні.

Петро Котін наголосив, що усі технічні питання експлуатації енергоблоків будуть, як і раніше, вирішуватись технічним персоналом атомної станції за погодженням з центральним офісом Компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Всі подальші рішення стосовно роботи станції прийматимуться безпосередньо у центральному офісі НАЕК “Енергоатом”, – повідомляє пресслужба.

Читайте: ГендиректораЗАЕСзвільнили з російського полону,– МАГАТЕ

Фото: “Енергоатома”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона