Презентовано детальний план частини території сектору № 39

image
5 Червня 2019, 17:45
Поділитися:

Головна  /  Презентовано детальний план частини території сектору № 39

|  05. 06. 2019

04  червня в м. Біда Церква відбулася презентація містобудівної документації щодо розроблення детального плану частини території сектору № 39 міста Біла Церква, обмеженого вул. Рибна та Проектними магістральними дорогами, орієнтовною площею 6,5 га  (відео за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=EbSZPXJ0Emw).

Розробником містобудівної документації є проектна будівельна фірма «АРКАДА», директор якої – Аркадій Дубік детально ознайомив присутніх із проектом, який передбачає будівництво комплексу до якого входитимуть як житлові будинки, так і об’єкти для відпочинку, зон для занять спортом, задоволення громадських потреб та ін.

Варто наголосити, що на момент проведення громадських обговорень, зареєстрованих заяв із зауваженнями та пропозиціями не надходило.

У ході презентації взяв участь міський голова Геннадій Дикий, який акцентував увагу проектантів на необхідність врахування дотримання норм при плануванні заїздів –виїздів на даний міні-масив, облаштування функціональних комунальних мереж, розрахунку оптимальної поверховості  житлових будинків, благоустрою території та необхідних  закладів побутового обслуговування мешканців, тощо.

Дані пропозиції та зауваження були зареєстровані та  будуть передані розробнику для доопрацювання.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 09.05.2019 року до 09.06.2019 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа,6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом.

За додатковою інформацією  звертатися за тел. 5-10-45; 5-55-10 в управління містобудування та архітектури Білоцерківської  міської ради.

Ознайомитися із презентацією детального плану частини території сектору № 39 міста Біла Церква, обмеженого вул. Рибна та Проектними магістральними дорогами  можливо в холі управління містобудування та архітектури за адресою: м. Біла Церква, бул. Олександрійський, 75, приміщення 74.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт