Прес-служба Володимира Карплюка спростувала інформацію про виклик до прокуратури

image
18 Липня 2019, 21:21
Поділитися:

Про це повідомляється на офіційній сторінці кандидата Володимира Карплюка у соціальній мережі фейсбук.

Володимир Карплюк, фото FB

Зокрема, повідомляється, що кандидату в народні депутати України по 95 округу Володимиру Карплюку не вручали, не оголошували повідомлення про підозру у вчиненні жодних злочинів. Інформація про це є провокацією з боку політичних опонентів, поширена виключно у ЗМІ та не підтверджена на сайті Генпрокуратури України.

“Політичні опоненти кандидата Володимира Карплюка розуміють, що він лідирує на виборах по 95 округу, опереджаючи свого найближчого суперника на понад 20%. Це унеможливлює чесну перемогу опонентів Карплюка і вони в інформаційних конвульсіях намагаються будь якою ціною дискредитувати лідера перегонів. Вони не посоромилися запустити цей фейк у ЗМІ в день, коли Карплюка спіткала тяжка родинна біда – сьогодні померла його рідна сестра”, – повідомили у прес-службі.

На сайті Генерально прокуратири України дійсно відсутні будь-які згадки щодо будь-яких процесуальних дій відносно Володимира Карплюка.

Раніше Містоінформ повідомляв, що громадська організація, яка “намалювала” рейтинг Олександру Горобцю до цього лише один раз фігурувала у ЗМІ, коли спотворила дані на користь Юрія Бойка, а сам Олександр Горобець приховує, що є забудовником.

Джерело: МИСТОИНФОРМ