Представники Київщини передали допомогу бійцям 72-ої бригади (фото)

image
8 Квітня 2023, 14:11
Поділитися:

8 квітня 2023 г. 14:03

Представники Київської області 7 квітня відвідали бійців 72-ої окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, які перебувають на позиціях в Донецькій області. Нашим захисникам передали автомобілі, в тому числі автівку швидкої допомоги, медичні препарати та дрони Mavic.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА)

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Серед учасників делегації були т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, заступник голови КОВА Віталій Власюк, перший заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянский та міський голова Броварів Ігор Сапожко”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на потреби нашим захисникам, які боронять країну на одному з найгарячіших напрямків, передали мікроавтобус, два пікапи, два джипи, автівку швидкої допомоги, медичні препарати та понад 30 дронів-“мавіків”.

“Під час зустрічі представники пристоличного регіону подякували бійцям за визволення Київщини від російських загарбників та можливість повернутися додому й продовжувати працювати над відновленням регіону”, – зауважили в Київській ОВА.

Нагадаємо, 2 квітня 2023 року, з нагоди повного звільнення Київської області від російських окупантів на головній площі Бородянки відкрили скульптуру “Дівчинка під сонцем”. Натхненням для створення скульптури стала світлина дівчинки на гойдалці навпроти зруйнованого будинку, зроблена на початку літа 2022.

Читайте: Кабмін погодив призначення Руслана Кравченка на посаду голови КОДА

Фото: КОВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона